dimecres, 15 d’agost del 2007

Que visca AL SAFAREIG!!!



















Exos kintos i kintes!!! Que no decaiga la festa!!! Quina llàstima que s'hagen acabat les festes, però ací tenim un bon record de lo be que mou hem passat! (Per petició de Maria, la seua càmera ja ha tornat a l'ataque). NO HI HA QUINTOOOOOOOOOSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57 comentaris:

marieta!¡! ha dit...

jajajaja ja esta la meua kamara asiiiiiiiiiiiiii jiji!! kina flipa de festes xe! RIPIO, KE NO DEKAIGA, NO HI HA KINTOS, SOPAR DEBAES PER A TOTS, PECHE EN TARONJA, PORTES TRENKAES jajaja ha estat sux be!!!!! i kina kalitat fotografica jaja inga karmen et done el meu vist-i-plau!!

VISKA EL SAFAREIG!!

KE NO DEKAIGA MAI!!

NO HI HA KINTOS!!

VISKA RIPIO!!!

Mosatros y Avant ha dit...

Xdona xo la meua càmera i la de jordi tambe estan ahi!!!! I són de molt bona calitat!!

K NO DECAIGAAAAAA!!!!

Anònim ha dit...

jijiji vale karmen vale!

Leocadio Smirnoff ha dit...

Bueno!! Açò ja comença a posar-se d'allò més bé... quines fotos!! quines fotos!! Però més que tot... quines festes!! quines festes!!

Han sigut unes festes que sempre romandran en el nostre record... tot ha sigut especial, des del dia del festival fins la pujada al calvari del Santíssim Crist... passant per bous, disfresses, carrosses, Ripio, les sopaetes, els maldecaps pel casal, les cançons, la marxeta, "no decaiga", "no hi ha quintos!"... tot ha sigut especial... Visca Al Safareig!! Per sempre...

També volia dir que part de les fotos són meves... així que la camèra de Marieta ataca, però la meva ja fa temps que ho fa.. eh? Jejeje... era un brometa!! Estan super bé... ara veure'm si fem un DVD amb elles o no... que ixirà?!

Bo família, carpe diem... i VISCA AL SAFAREIG!!!

Anònim ha dit...

Informació; hem canviat de página, el contingut es el mateix pero la direcció es diferent, com vosaltres ens heu posat al link lo millor que podem fer es informarvos per a que ho canvieu, la direcció de la nostra pagina ara es;
www.laxercola.blogspot.com

Gracies

Mosatros y Avant ha dit...

molt be, canviarem la direcció. Gracies!

Anònim ha dit...

Ripio smpre dins dl cor...VIXK ELL I EL SAFAREIG!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

VISCA LA REINA I LES DAMES LES MES GUAPES DE TOTA GATA I KI DIGA K NO ES PER ENVEJA!!!!!!

Anònim ha dit...

ja va atra volta el temeta? teniu gana de tokr al nas eh?

Anònim ha dit...

Ara no sa dit res mal! va xikets PAU PER A TOTS!!

Isidoro!¡! ha dit...

menos mal...ja era hora que hi haguera comentaris sense insultar a ningu. axina m'agra!

Anònim ha dit...

pues si tot pau i harmonia!!! la reina i dames wapissimes totes!!! aixo es lo de menos, dur o no dur una corona...lo important es la festetaaaaaaa!!!!!

Anònim ha dit...

Tantes bovades xa res.......

Anònim ha dit...

Encara no s'acabat!! Queda Sant Miquel!!! Ahí tornarem a montar més festaaaa!!!

Anònim ha dit...

Si senyor!! San Miquel ens espera... a rebentar-ho tot, tot, tot!!!

Anònim ha dit...

San miquel, alla nem!
Sq la kintà denguany s´ho mereixia!!!!!

VISCA AL SAFAREIG!!!

Anònim ha dit...

Q fan ste any a san miquel? sabeu algo?

Anònim ha dit...

Xiqtes ja stem dalt del barco!!! Aso sta una flipà!!! Sandra no se si am podre baxar al mesenger, xo si puguera at faria una xduda. B7s xa totes!!

VISCA AL SAFAREIG!!!!!!!!!!!!!!
I A SAN MIQUEL MES!!!

Anònim ha dit...

kina merda!!! perke borreu els komentaris??? tot no es boniko no, i si diuen un xiste perke borrarlo?? algo dhumor per a la web no??

Anònim ha dit...

fuera la censura!!! llibertat d'expressió/ sou unes censuraores!!!!!!

k as penseu k tot te k ser floretes pa vosatros o k. tmbe volem riuremos de una bona anecdota/ fora le censuraaaaaaaaa

llibertat de expresio

Anònim ha dit...

PUTA CENSURA

Anònim ha dit...

SAN BORRAT XK AXO NO ERA SENTIT DUMOR ERA CASCAR A UNA AMIGA, CADA VOLTA QUE ENTRE Y VESGA QUE ALGU CRITICA A ALGUNA DESTA CUADRILLA EU BORRARE. LLIBERTAT DEXPRESIO LA TENIU X A ANAR Y DIRO A LA CARA, NO PER INSULTARSE AL BLOG.

Anònim ha dit...

a pos antes si ke avien de pijors que exos i no as borraven eh? tota la merda de la reina i tot axo no as borrava, no eren insults axo?????? o eske soles llevem als insults de unes i les atres k es putegen. vaja aamistat + bonika

Anònim ha dit...

sandra xk au borres?? al comentari de dalt te rao, xk tota la merda k els havien dit a la reina i a les dames no s'ha borrat xo ara lo k li diuen a una altra si k es borra. si borres els de la teua amiga nomes els posen, xk no borres els k insultaven i dien de tot a les altres? sk no som totes iuals o k? si borres a l'instant, au borres de totes...i no dexes k els insults cap a les altres stiguen a la pagina x mes temps... an esta vida res es de color rosa

Anònim ha dit...

MOLTA RAO!! SI K TENS MOLTA RAO!! O ES KE ARA HI UNES AMB UN PRIVILEGI I ALTRES SENSE PRIVILEGIS??!! PENSAVA QUE EREM TOTES IGUALS, O NO? A +, COSES PIJORS SAN DIT DE ELLA I DE ATRES I AN ASTAT MES DE VARIOS MESOS RODANT PER INTERNET/ ARA K TA PICAT??

Anònim ha dit...

ejm....... be iavant!! bueno karmen posa les fotos del sux dissabte mortal brutal kristal per favooooooooooor... i si pot ser el video tame!!! jejejeje

VISCA EL SAFAREIG
EL KE NO DECAIGA
I
EL CONTREAU JAJAJA

Anònim ha dit...

PUTA CENSURA!

Anònim ha dit...

NO UA BORRAT SANDRA, YO NO FA MOLT QUE TINC LA CONTRASEÑA Y E BORRAT DOMES DOS VOLTES, I QUE SAPIAU QUE LA PRIMERA VOLTA QUE VAIG BORRAR VAIG BORRAR TOT LO QUE VAIG VORE ROIN SIGUENT KI FORA, X A MI SOU TOTES IGUAL, I KONFORME E DIT BORRARE LO ROIN SIGA D KI SIGA. AH I SI SE MEN VA SCAPAR ALGUN DISCULPEU PERO NO PUC ASTAR MIRANT TOTS ALS COMENTARIS XK ANIAN MASA.

Anònim ha dit...

pues si no eres sandra, digues ki eres, xk no ha passat res tan roin xa k no digues ki eres

Anònim ha dit...

PUTA CENSURA!

Anònim ha dit...

A mi no m'anmarroneu k ja tnk prou an lo k tnk!! ja no entre a la pagina, i si entre es una volta al mes si aixo.

Anònim ha dit...

Desde el moment que hi ha reina i dames ja no sou totes iguals

Anònim ha dit...

entre mosatros si k som iuals, xal poble potser elles siguen millors, xo jo no les considere superiors, les considere unes persones com unes altres

Anònim ha dit...

Deuries considerarles millors, es la realesa de gata de gorgos city, perfavor, no hi ha cosa mes important com ser de la realesa. jeje

Anònim ha dit...

PER FAVOR JA ESTA BE.

Anònim ha dit...

MIREU ASO CANSA YA AVORE SI DAMUNT QUE ENTRE X A BORRAR LES COSES ROINS VOSTRES ANKARA TINC YO LIOS, PERQUE TINC QUE MOSTRAR YO LA CARA QUE DOMES BORRE Y VOSATROS QUE SOU LES QUE INSULTEU NO LA DONEU. A MI AN TE IGUAL, PERO NIA PROU GENT QUE ENTRA AL BLOG, NO CAL K SANTERE TOT AL POBLE ALS LIOS K TENIM, CADA U K SACLARISCA AN LA K AU TINGA K ACLARIR I LES ALTRES A PORTARMOS BE. I LO DE LA REALESA TOTS ALS ANYS ES UNA PUTÀ PERQUE LA GENT LI AGRA CASCAR, UNA SI NO A IXIT XASCO Y LES ALTRES QUE IXEN SEMPRE ASTAN XARRANT DELLES. TOTES SOM IGUALS NO CAL DISCUTIR PER XORRAES QUE DESI UN ANY YA SAURA ACABAT TOT. BUENO PAU Y FELISITAT XXX

Anònim ha dit...

PUTA CENSURA!!

Anònim ha dit...

canvieu de jaqueta como pedro por su casa, que passa? vos canvia el reinat, el fet d'haver sigut quintes, el fet de ser mes majors, el fet de tenir un blog, ara sou mes ways!!!

dexeuse astar de mariconaes i si es publiquen coses rares es dexen i si no son rares possss tambe as dexen

visca la xercolà

Anònim ha dit...

tu que pintes a esta pagina? asi as borrara lo k mos done la gana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asteu flipaes!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Acabe de asomarme per asi per a escuadrinyarvos les fotetes noves, i mel, es veu que seu eu pasat de categoria estes festes, molt ahi, primer que tot dirvos que el comentari de dalt que es fa pasar per la xercola que li donen per el cul, es veu que el ninot o ninota torna a actuar i lo únic que vol esque la vostra cuadrilla i la nostra es barallen, no feu cas perfavor, borreu tot els comentaris que vos done la gana, nosaltres a la nostra página tambe n'em borat moltes vegades, perque la gent es pensa que aquestos blogs son per a insultar al personal sense donar la cara.
Al ninot/a que no para de hastacar merda i lo únic que vol esque ens barallem les dos cuadrilles, mirat primer a tu i dexat de insultar al personal. Lo de la reina i les dames es una gran tonteria, sempre es diu lo mateix, a les 3 que an eixit que son de "mosatros i avant", paseu dels comentaris i de tota la merda que es mereja a partir d'aquest tema i paseuo be.

Pd; me enrollat un poc xarant. perdoneu, xo volia dexaro clar

Anònim ha dit...

grasies agueda, jo trobe lo mateix, estos blogs son per a xarrar un rato y divertirte mirant fotos i llegint comentaris no per a insultarmos. i qui tinga ganes de stacar merda no t res millor que fer??? aso sen anpasa ya! dona ganes de tancar al blog.

Anònim ha dit...

Poc a poc hi ha pistes d qui ho escriu... per exemple este comentari: "fuera la censura!!! llibertat d'expressió/ sou unes censuraores!!!!!!

k as penseu k tot te k ser floretes pa vosatros o k. tmbe volem riuremos de una bona anecdota/ fora le censuraaaaaaaaa

llibertat de expresio " que està posat més amunt diu "pa" hi ha poca gent que diu "pa" en compte de per a... si pensem un poc podem trobar alguns sospitosos. Igual com el de la xercolà que diu visca, i elles sempre diuen vixca!

Anònim ha dit...

si k et fixes tu de com escriu la gent...jejeje. Bueno, ja sta be, aci no es borra res i punto, xk pareix k no sapiem afrontar les coses roins k mos diuen. Si la persona k mos insulta es feliç, pues dexem-la k diga coses, a mosatros (x lo menos a mi)em dona iual el k diga de mi. Xo si cnt a tot, pareix k el vos estan diguent es veritat i kdeu mes mal. Feu lo k vullgueu, jo no borraria res de res, i si mos diuen coses, pos k mos diguen...

Leocadio Smirnoff ha dit...

Anem a veure... què vol dir tot açò? Em passe per ací, per veure les aventures de les meves xiquetes, i vaig i em trobe amb escrits contra l'administració del Blogspot, amb escrits de gent que es fa passar per altra gent, amb gent que busca "pistes" en els escrits dels altres... caram!! Si que hi ha temps lliure!!

Pense que eixos comentaris contra la censura tenen part i no de raó. És clar que s'han de publicar comentaris bons i roïns, ara bé si les coses "se'n van de mare" doncs es borren i punt i final. Ànims a l'administradora del Blogspot i que no "decaiga" per coses d'aquestes. Les persones que administrem algun Blogspot sabem que açò són coses naturals...

I res més, que ningú es faça passar per ningú (vol dir això que no té personalitat pròpia i s'ha de fer passar per un altre)... i que ningú busque en la forma d'escriure a persones perquè es pot endur sorpreses i/o decepcions... així que deixem les coses que no mereixen importància com estan.

Visca AL SAFAREIG; Visca VOSATROS; Visca la BANDA; Visca LEOCADIO; i que visca tot el món!!!!

Bo família, carpe diem...

Anònim ha dit...

poseuse a parir y mateuse entre vosatros, no crec que a ningu li importe.

Anònim ha dit...

Dexeu-vos de bovaes i compreu la camiseta dels boixos gats, va espavileu-se que en queden poques, la sopà la farem prompte.
VISCA EL GORGOS I VISCA LA PENYA!!!

Anònim ha dit...

ja era hora k callareu i es dexareu de tanta bova!

Anònim ha dit...

VISCA LA KINTA 2005!!!! jajajajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

VISCA!!!

Anònim ha dit...

Exe/a k es dedica a insultar. Et recomane k et fases un bloc xa tu mateixa i mos dones la direcció, tu tranki k segur k la posen de link i tot! axina ja podrem anar a insultarte a tu tambe, a la teua propia pagina!!! no et fa ilusió??

Anònim ha dit...

xe ostia!! no s'havia parat ja de dir coses?? pues pareu ja!!! no contineu an al rollo exe k es farà etern

Anònim ha dit...

Si san mikel alla nem.... jo nom torne a colocar exe vestit diabolic kem te una mania ke deu... la meua cola es de dos pams mes que les de totes i sempre estara juba per a xafarmela.... (la cola)(del vestit),a ke no sabeu ki soc? A ki tinga dudes ke mire els videos de vania, Gema, o que mire el dia de la presentació a Marina Alta TV, i la que es pega langanxo brutal despues dangañarse de costat... exa soc jo....
QUE VISCA AL SAFAREIG I QUE VISCA MOSATROS I AVANT!

Anònim ha dit...

ieeee carol!! jo si k sabia ki eres!! jajaja! ja vou he cagat, jejeje. no patiskes k no seràs la unica k no sel posa!! a san mikel a fer mes festa!!!!!!

Anònim ha dit...

LA DEL VESTIT ES MARTA. ENTRE JUBA I JO ENS EM ENCARGAT DE DESTRUIR-LI LA COLA. ELLA HO HA PASAT MAL PERO NOSALTRES TAMBE.LA VERITAT ES QUE EL VESTIT LI HA DONAT UNS QUANTS MAL DE CAP I VARIES CAIGUDES EN PICAT. MARTA WAPAAAA ERES LA MILLOR. UNA BESAETA MOLT FORTA!!!!

Anònim ha dit...

vale, sk em pensava k era carol xk com despres de dir les dames tu anaves darrere d'ella...pos te iual, si no au cague jo au cagues tu!! jeje

Anònim ha dit...

sempre cagantla esk no sabeu fer altra cosa?

Anònim ha dit...

NO!!!