dijous, 7 de juny del 2007

Dos xikes de la kuadrilla



52 comentaris:

Anònim ha dit...

maria k wapes k som xee!!jejeje!!avore kuan tornem a ixir un disapte de festa tu i jo solas = k a ondara!t'enrecordes???

marieta!¡! ha dit...

alli a la tarima no?? las dos solas!! oleeeeeeeeee... ja tink gana ke entre selectius i osties fa kasi un mes ke no et vek :( esk sabem montarmou be iavant!!
EVERYDAY I LOVE YOU LESS AND LESS jejejeje

marieta!¡! ha dit...

per cert kina flipa de mascota sandra!!!!!!

Anònim ha dit...

Per l'amor d'Andreu!!! Esteu més bones que les coquetes de ma tia Pepa, que això ja són paraules majors... ufff!!!

Si continue posant fotos de ties tan bones açò ja pareixerà una altra cosa... aiiii aiiiii ai aiiii!!

Bueno xiquetes que sou la monda... la Gema i la meva Maria xiu-xiu aiiiii quan vos trobaré a faltar...

Bo família, carpe diem...

marieta!¡! ha dit...

amooooooooooooor... jo si ke trobare a faltar les teues ralladates eh?? ke jo sols komprenk no??? jijijiji....
AI EL MEU HISTORIADOR...

Anònim ha dit...

Evidentment... estimada Marieta!!

Anònim ha dit...

Caram!!! Aquesta web s'està tornant internacional i tot... mareeeee... xicones agafeu-se fort que arriba Biby Cletus... arrea tu!! A veure si alguna s'acaba enamorant d'ell i ens anem d'excursió al "other side of the Moon"... jejeje...

Bo família, carpe diem...

Anònim ha dit...

Mare meua xatis que be que ixiu.... esteu mes bones que seu pero no mes que jo... jejeje... modestitat sobre tot. Mots b7s a totes i en especial a Sandra que s'ha lluit an la mascota.... Wapes vos vuic.

Anònim ha dit...

UI LA MARE DE DEU!! JA HE VIST LA FOTO I NO MAGRA MOLT..... PERO BUENO ESTEM OBERTES A NOUS AMIKS...O NO?????? JAAJAJAJAJAJA......... ES INDIO!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

HELLO BIBY, I'M ONE COMPONENT OF THIS BLOGGER, I'M GLAD THAT YOU LIKE OUR SITE!! MY FRIENDS AND I HOPE THAT YOU WRITE US MORE TIMES SO SEE YOU SOON!!!

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA
K VOS HA ENTRAT UN INDIO
JAJAJAJAJA
HAY MARE ASO YA ES ALGO SERIO

Anònim ha dit...

ki es ki???

Anònim ha dit...

Collins com estan les coses... a mosatros tmb mos van entrar fa temps insultantmos i diguentmos de tot. I vam suprimir els comentaris. Axo son bovaes reina i dames... portar un tros d llanda al cap no vol dir res. Si donaren diners si q voldrien ser totes si, xo axina? be i avant. les festes son xa passarseu be, no xa vore qui sera la reina o les dames. Totes som =, xk isquen algo no vol dir q siguen mes q les altres.

Anònim ha dit...

La reina de festes de gata es.....
AL MAÑO
OOEOEOEOEOEOEOOEOEOE
Exe si k te k ser al rey
VISCA L'ATLETIC DE MADRID!!!!!

Anònim ha dit...

si k son salaes si jajajajaja, marieta k et vull molt i aun recorde les matinades que em feieu esperar perque sempre arriveu tar tu i tereseta, jajaja o ballant lo que tu saus amb la botelleta jajajaja o menjant a ma casa jajaja ... per sempre no t`oblidare mai, et vulll !!!
bsikos gateraaa

marieta!¡! ha dit...

encara ke no has posat el nom sé ke eres israel!!! Gràcies per posar un komentari, ja tink gana de vore a tota la gent d'Irlanda!I encara ke sé ke serà difícil, espere tornar-vos a vore encara ke siga de un en un jejejej....
adeu veinet!! LEPRECHAUN, LEPRECHAUN!!! ET VULL MOLT

Anònim ha dit...

menos mal ke tenim al nostre kinto ke posa los puntos sobre las ies!!

Anònim ha dit...

ah i ben parlat LEOCADIO.eres un crack jaja.

exuberant ha dit...

Per sert sacosta selectiu! Sort a totes, no es poseu nervioses q no es per a tant. Ja voreu q quan sacabe direu aso ha sigut tot? Weno molta sort!

Anònim ha dit...

gracieeeeeees menos mal ke tenim algo de trellat!!!.. visca mosatros i avant i les supremes!!!!

Leocadio Smirnoff ha dit...

Però, què vol dir açò? Entre al vostre Blog i em trobe en que heu eliminat els comentaris d'eixa persona "anònima" que vos putejava tant... i ho trobe bé perquè ja estava més que bé la cosa...

Ara bé, que vol dir això d'eliminar també els meus comentaris, per casualitat dic alguna cosa malament? es que no voleu que comente res? no voleu que entre? que deixe cap comentari? Perquè fins ara no havia deixat res roïn de ningú, tot al contrari... però mira... ara em trobe amb açò... i no sé que pensar...

Res més, tal volta aquest siga l'últim comentari, si no l'elimineu... aiiiii on anirem a parar...

Bo família, carpe diem...

marieta!¡! ha dit...

noooooooooooooooooo jordi noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... jordi perdonamos perke no sabem lo ke fem!!! KE VISQUEN ELS KOMENTARIS DE JORDI!!!!!!!

Leocadio Smirnoff ha dit...

Continuem comentant... sense por a res... Visca Leocadio Smirnoff da Ballantines!!

No tinc uela... jiussss

Anònim ha dit...

ara les paves son simpatiques? axo desde cuant? as veu que san donat conter que la nostra cuadrilla es millor! pos ya era ora de q as donaren conter... ¿no trobeu?

Anònim ha dit...

A qui dius paves? La veritat a la cara? no has dit res a la cara, tot darrere d anonims.

Anònim ha dit...

La que diu la veritat a la cara: la veritat esq an la teua puta vida mas dit res a la cara, i ara entres a la pagina i vas deixantmos tonteries deixes teues, si per a tu dir la veritat a la cara es insultar el personal allá tu, tingues un poc de dignititat i calla la boca que ja sabem qui eres!!!!
A!! I a lo millor la que et vas quedar an les ganes vas ser tu !!!

Anònim ha dit...

TRANKILITAT QUE LES PAVES SON LES EXUBERANTS

Anònim ha dit...

Puf, cada volta o deixes mes clar qui eres...
Entres a les dos pagines per la mateixa hora, i deixes el teu segell de ignorancia

Anònim ha dit...

Per a tu que significa ser una persona an paverio?
Perque per a mi son les tonteries que estas fent tu ara

Anònim ha dit...

Per favor..stik un poc cansa de borrar comentaris. O mos portem be o no cal k mos portem xk asi no hi ha cap pava. les exuberants no son paves i deixeu de barallar-se, el millor es buscar-se una faena i avoreu com axina es torbeu i no aneu tocant als ous per ahi. Això si, una faena k no tinga ordenador i menos an internet xk sino estem a la mateixa.
atentament, la k sta hasta als ous de borrar comentaris.

marieta!¡! ha dit...

hei ke ha passat asi?? ki vol tocar els ous a les supremes i els diu paves?? Ara kin poc trellat té dir exes mariconaes.. es suposava ke estavem totes a una per lo de la kastellana/no exe i ara es diuen estes koses?? De veritat ke no ho entenc....
VISCA MOSATROS I AVANT I VISCA LES SUPREMES

Anònim ha dit...

Xicones, mosatros esq no ens volem callar, jejeje, ja ens han comensat a tocar els testets masa voltes, perdoneu si hem utilitzat la vostra pagina, pero esque mos an atacat per dons bandols, si voleu entreu a la nostra pag i voreu el que ens diuen...

Anònim ha dit...

ai senyooooor no cal tant de lio, pas i amoooor!! xd

Anònim ha dit...

Ei, ja sta be d insultarse i dirse coses, jo nose si es alguna d vosatros la q mos ha posat els comentaris o que, però pareix que si. Però pot ser algu q es fa passar x vosaltres o algo d això per a fer lio, la veritat sq em dona = q siga, xo ja sta be la cosa. Si algu té q dirli algo a algo q liu diga a la cara, i q seu arreglen entre elles i q dexen a les altres star.

Anònim ha dit...

MOS I AVNT: PUES TENS RAO! YA ASTA BE DE TANTA MERDA, AS VEU QUE ANIA ALGU QUE NO TE RES MES MILLOR QUE FER QUE ASTAKARSE AN TOTES.

Anònim ha dit...

holaaaaaa ya e vueltoooooooooo houhouhouhou. soy vuestra bruja maligna y la bola majica predice que la reina y las damas son...

Anònim ha dit...

arribes tart, aixo ja ha passat de moda. filla meua,enterat primer dels successos perquè si no fas encara més el ridicul. home, jo no tnk cap problema en deixar-te en evidència de nou.. no em sap mal!!

i si vls et dic jo ki te k ser la reina i les dames xk jo conec a rappel i l'altre dia li ho vaig preguntar, stik en espera d k em cride i meu confirme. t'agradat??

Anònim ha dit...

ARA A K VENS TU BRUJA LOLA???WENO SK NO ERES NI AXO.K VOLS TOCAR ELS OUS. VES I GITAT I TAPAT KAP I TOT K ALOMILLOR TASFICSIES I NO TORNES!!!SI STAS ABURRIDA VAS I LI TOQUES ALS OUS A ALGU K TAPAÑE, I ELL K TAGUANTE!!!

Isidoro!¡! ha dit...

no mos tokes la xona... k si mos anterem ki eres t'anrecordaras de mosatros tota la teua pu.. i aburrida vida. i no tens prou idees k mos vens de bruxa. a mosatros no mos fa falta una bruxa xa saber ki sera la reina. i com et vaig dir un dia..la reina la tria al poble i no mosatros. axina k si no stas conforme, vas i at tires de dalt del pont i axina mos dones una alegria a totes.

marieta!¡! ha dit...

soooooooooooooooooooooo.. va kanviant de tema!! kom està lasunt del koncert de kintos?? Aneu buscant patrocinadors ke tink ke fer els kartells!!!!

Anònim ha dit...

Ie quintos a vore si mos feu un favoret als quintos de lany pasat i mos dugueu a Skalissai!!!
Que son lo milloret de la contorna

Anònim ha dit...

vindra, una puta merda vinra, an dines castañes i com no hi han, pos a tocarse el nas.... Ho sentim Gata.

Anònim ha dit...

Qe vls dir en ho sentim Gata?

Anònim ha dit...

no se si va vindre skalissai o k xo hi ha gent k an alguns components de Aviso Legal seu va passar be. o no? axina es k no cal k es keixeu tant.

Anònim ha dit...

buuuuuuuuuuuuuuu, baia una kinta d lany passat!!! buuuuuuuuuuuuuu

Anònim ha dit...

ara ke mos ha agradat a tots el buu o ke?? ai mare...

Anònim ha dit...

axo no es pot consentir, la reina del mon, molts noms tens? no tens prou an marieta? jajaja ya tan pillat ya...

Anònim ha dit...

ja vos agradaria a vosatros ser la reina del món, és a dir, jo. A mi ningú em lleva el lloc, ja l'heretarà ki jo vullga quan arribe l'hora... Per ara ni marieta, ni tu, ni ningú em llevarà d'aci!!!!

Anònim ha dit...

sau cagat de por o k??

Anònim ha dit...

ole exes dames!!!!!!!!!!!!!!!

marieta!¡! ha dit...

Per supost ke si ke viska la reina ke es una flipa de tia, al igual ke tota la kinta!! i no kal estakar merda per a dir axo! Ala va a passaro be i dexenmos estar ja de BOVAES, o esk lo mes interesant de les festes ha sigut axo?? No. Pos au a passaro be durant la resta de lestiu! PAU I SALUT XIKETS!

Anònim ha dit...

joder, aci tambe ania merda?? em pensava k nomes era a les fotos de mes cap amunt xo m'enganyat... va, fem cas a maria i a mi tambe i dexemo star...